Λίγα Λόγια

photo-video soula

“Η Τέχνη της Φωτογραφίας”

 

Στις μέρες, όπου η τεχνολογία και οι εικόνες έχουν εξελιχθεί, οι απαιτήσεις από μία φωτογραφία είναι πολλές. Η υψηλή αισθητική, αλλά και η πρωτοτυπία καθρεπτίζουν αναμφίβολα και το προφίλ του επαγγελματία φωτογράφου. Η λέξη “φωτογραφία” στο λεξικό του κυρίου Ισταυρίογλου Λαζάρου από το PHOTO-VIDEO SOULA, που ασχολείται αποκλειστικά με γάμους και βαπτίσεις, αποδίδεται με δύο έννοιες. Την έννοια της αγάπης και την έννοια της σωστής απόδοσης της λαμπερής προσωπικότητας του ατόμου που φωτογραφίζεται.

Ο κύριος Ισταυρίογλου Λάζαρος εξομολογείται τις πτυχές του εαυτού του και τα μυστικά της σωστής φωτογραφίας: “Ο φωτογράφος ή ο εικονολήπτης, πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει και να το κάνει με μεράκι, γιατί αυτά τα συναισθήματα αποτυπώνονται στο τελικό αποτέλεσμα. Όσο και να είναι  συνεργάσιμα τα άτομα που αποτελούν το “θέμα”, αν ο φωτογράφος δεν έχει ικανότητα της οπτικής, της αισθητικής, της γνώσης και του ελέγχου, τότε οι φωτογραφίες θα είναι κακές.

Η επαγγελματική φωτογραφία, αυτή δηλαδή που σας περιέγραψα, αποτελεί το σίγουρο δρόμο για την αποτύπωση όλων των στιγμών που θέλουμε να κρατήσουμε και να θυμόμαστε. Γιατί είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε την “απόδειξη”, όχι μόνο της στιγμής αλλά και των συναισθημάτων”.

 

“Κάθε Γάμος έχει μία διαφορετική φιλοσοφία και μία διαφορετική Ιστορία. Εμπιστευτείτε μας να δημιουργήσουμε τη δική σας Ιστορία Γάμου”